Syntess

  • jan

    Beste lezer,

    Wie kan mij vertellen of Syntess Atrium professional zowel een project als (gescheiden) resourceplanningsmodule heeft.

    Voor mij is het van belang dat ik de recources los van de projecten kan plannen. Qua rapportage wil ik graag inzage in de toekomstige bezettingsgraden.

    Dat betekend dat ik ook inzage wil hebben in het verlof en verzuimpercentage alsmede de forecast wil betrekken in de planning.

    Nu wordt MS project gebruikt. Daarin kun je wel mensen koppelen aan een project en kun je een soort forecast zien, echter alleen op FTE niveau. Of de mensen verlof hebben gepland en dus niet beschikbaar zien zie je niet.

    Groet,

    Jan

  • sjef

    zit er genoeg koudemiddel in?:S

  • Hans Erkelens

    Waarom stel je deze vraag niet gewoon aan Syntess zelf? Zij kunnen het beste beoordelen wat er met hun software mogelijk is. Je wensen liggen voornamelijk op het personele vlak. De meeste bezoekers van dit forum (voor zover ik dit kan beoordelen als deelnemer sinds 1999) zijn voornamelijk technisch georiënteerd, en zullen hooguit een eigen financiële administratie voeren.

    Syntess heeft een team aan specialisten, die je vast kunnen adviseren.

    Succes!

  • Peter R

    ik wel hans dan weet je war er gebeurd

    peter r

  • Hans Erkelens

    Dat kan, Peter. Wij werken met slechts drie man, en ik heb geen software nodig om te weten wat er in het veld gebeurt. Nou ja, misschien een excel bestandje dan. Het probleem is dat het invoeren van alle data in een (uitgebreid) softwarepakket relatief veel tijd kost. Voor grotere bedrijven met een vaste persoon op de (project)administratie een must, maar voor kleinere bedrijven meer een last.